Skip to main content

Нямате време да планирате ваканцията, или просто ви мързи? Google мислят и за това.

Случвало ли ви се е най-накрая да успеете да отидете на мечтаната почивка, и шофьорът на таксито да не знае къде да ви остави? Да се бродите безцелно с багажа без да знаете къде отивате. Да имате адреса записан в Google Maps, но да търсите безплатно Wi-Fi за да можете да го проверите.

Благодарение на Google, вече може да имате всичките се резервации и препоръчани места в едно приложение. Без нужда от Wi-Fi или мобилен интернет по време на ваканцията. Просто трябва да свалите информацията за екскурзията преди да тръгнете.

google_trips2Google Trips  автоматично ще въведе цялата информация от Gmail акаунта ви, всичките полети, резервации за хотели, екскурзии и ресторанти ще бъдат организирани според времето в което са планирани.

Вградената функция от рода „какво трябва да знаем“ ще ви държи в течение за местната валута, как да стигнете от летището до центъра на града, и всички други тънкости за определената страна или местност.

Google Trips също идва с „Things to Do“ (Неща които да правим) за да ви помогне в планирането на перфектния маршрут – който после може да прехвърлите в секцията „Дневен план“ като ще се добавят времето за пътуване между отделните дестинации и колко време трябва да отделите за всеки един атракцион.

 

google_trips1 google_trips3

 

Коментари

Send this to friend