Skip to main content

Story Wars

Продължение на Хари Потър, Книгата, Герой по поръчка и още много други истории…..

Story Wars е място, където хора с невероятни идеи в главата си могат да покажат историите си на бял свят.

Всеки човек може да се възползва от творческата си идея и да създаде история, в момента в който историята е публикувана тя става част от Story Wars общността. След което всеки потребител може да добави следващата глава от историята. Всяка история има определено време в което може да се напише следващата глава и определено време в което може да се гласува за нея. Тази част която е събрала най-много гласувания се публикува официално като продължение на историята. По този начин се стимулира писателското мислене на хората надарени с въображение.

Ако решите че сте се изчерпали при определена история, винаги можете да спрете да пишете в нея. Можете да я дадете в ръцете на обществото и да наблюдавате как тя расте и става все по-интересна или пък не.

Накратко казано Story Wars е мястото където можете да покажете въображението си и да развиете творческото си мислене. В същото време ще се забавлявате и ще се въвличате в историите породени от въображението на други хора. Има и игри от сорта на „Продължи само с 5 думи“.

Посети Story Wars

Коментари

Send this to friend